Φραγκουδάκη Αλεξάνδρα

Επίκουρος Μάρκετινγκ στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίκουρος στον Τομέα Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής. Διδάσκει τα μαθήματα: «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ» στα ελληνικά και αγγλικά, «Μάρκετινγκ Υπηρεσιών» και «Οικονομική των Μεταφορών».
 
Είναι ακαδημαϊκή υπεύθυνος και συντονίστρια διμερών Πανεπιστημιακών συμφωνιών για τη μετακίνηση φοιτητών στο πλαίσιο του Προγράμματος Σωκράτης - Έρασμος της Ε.Ε.Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, όπου απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων με έμφαση στη Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων και Οργανωσιακή Συμπεριφορά και του Πανεπιστημίου Westminster του Λονδίνου, όπου εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στην Οικονομική και Διοίκηση των Αερομεταφορών.  Κατά τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ και του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών.Έχει εργασιακή εμπειρία στην Ολυμπιακή Αεροπορία και στον ιδιωτικό τομέα στον κλάδο των υπηρεσιών.
 
Επίσης έχει διεθνή ερευνητική εμπειρία και συμμετοχή σε μελέτες για θέματα αερομεταφορών που έχουν εκπονηθεί για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ένωσης Ευρωπαϊκών Αερομεταφορέων και για λογαριασμό αεροδρομίων, ως εξωτερική συνεργάτις της Ομάδας Αερομεταφορών του Πανεπιστημίου Cranfield – Ην. Βασιλείου.
 
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται σε θέματα αερομεταφορών, μάρκετινγκ υπηρεσιών και συμπεριφοράς του καταναλωτή.

BannerEPEFA300x250 NoSponsors